Monday, December 12, 2011

Hope this clears things up

Inspired and being inspired..Enough said..So please stop the upsetting comments..


Posted on Sunday, October 16, 2011

2 comments:

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

WOW!! Wani...Kak Lin tak sedar pun yg actually Wani yg first to do this technique. Ingat kut Susan yg first created this technique. Tapi kan Wani, Kak Lin rasa yang Wani buat lagi canggih compared to yg Susan buat. Sebab akak tengok yg Wani buat tu ada yg combine 2 warna and strips pendek2 yg digabungkan dalam satu. Yang Susan buat tu lebih mudah dan the twisted paper inside tak secantik yg Wani buat ni. Akak pun tak dapat nak bayangkan canna Wani buat Wani punya butterflies tu. Apa pun, Kak Lin mintak maaf la kalau akak ada salah dan silap dalam buat teknik yg hampir serupa.

Miss Syaz said...

No biggie la kak..Cume rse xbest bile ade org ckp bkn2 yg mengguris ati..Chewah..And there's no need for you to apologise..